top of page

Wij zijn

Onze energie begint te stromen wanneer we u kunnen helpen uw ambities te realiseren.

Maak kennis met ons team van enthousiaste, gedreven en betrokken consultants.  

Directeur & coach

Janette Jongma

Janette heeft 30 jaar ervaring in het begeleiden van leidinggevenden bij groeiprocessen. Daarnaast is ze gecertificeerd coach.

DSCN5114.JPG

Senior trainer & coach

Leen Goethals

Leen heeft 25 jaar ervaring in training en coaching en legt zich toe op leiderschapsontwikkeling en talentgedreven coachen.

Johan Ceuppens (2).JPG

Senior coach

Johan Ceuppens

Johan heeft 30+ jaar ervaring in training en coaching. Hij is gespecialiseerd in geweldloze communicatie. 

Wen Geerts.jpg

Senior trainer & coach

Wen Geerts

Wen is een enthousiaste trainer en coach die haar groepen altijd weet uit te bouwen tot hechte teams door openheid en zelfreflectie te creëren.

Sophie Van Dael (2).JPG

Trainer & coach

Sophie Van Dael

Sophie heeft jarenlang in de HR gewerkt en begeleidt leidinggevenden bij de invoering van nieuwe werkwijzen en het creëren van nieuwe inzichten.

Maarten Van Damme.jpg

Senior trainer & coach

Maarten Van Damme

Maarten is een hele fijne coach die zeer bekommerd is om zijn coachees. Hij heeft vele opleidingen gevolgd om hen vooruit te helpen in hun groei.

Rudi Timmermans.jpeg

Senior trainer & coach

Rudi Timmermans

Rudi heeft 25 jaar ervaring en slaagt er keer op keer in om de leiderschapsstijl van een controlerende naar een faciliterende stijl te laten groeien.

Christine Leroy.png

Senior trainer & coach

Martine Brackx

Martine heeft veel ervaring in zowel de privé als in de overheid. Ze helpt leidinggevenden met het evenwicht tussen sturing en ondersteuning.

Christine Leroy.jpg

Trainer

Christine Leroy

Faciliterend leiderschap heeft voor Christine geen geheimen. Haar oprechte betrokkenheid maakt dat mensen met hun échte vragen komen.

Bert Stienaers.jpg

Senior trainer & coach

Bert Stienaers

Bert is een expert in geweldloze communicatie. Ook in spanningsvolle teamsituaties weet hij het team altijd op de juiste weg te zetten.

Sarah.png

Senior trainer & coach

Sarah Stevens

Sarah is een hele down-to-earth coach. Ze is heel sterk in het helder krijgen van de leervragen en wijst de coachees de weg op een pragmatische manier.

Alain Lotterie.png

Senior coach

Alain Lotterie

Alain was 20 jaar lang CEO van een KMO en focust op het creëren van gedrags- en organisatiestrategieën om doelstellingen te bereiken. 

bottom of page