Coaching your

Human capital

Wat wij bieden

KEY-consult helpt u bij het definiëren en realiseren van uw (groei)doelstellingen. Dit doen wij door ‘on target’ consulting, advies, coaching, het geven trainingen en de ontwikkeling van performance management instrumentarium.

 

consulting

Met het consultancy luik richten wij ons op strategie-ontwikkeling, organisatie-ontwikkeling en change management. Van workshops rond organisatiestrategie tot organisatiecultuur en een bijhorende change management aanpak, wij helpen u van A tot Z. 

coaching

Met behulp van onze coaches krijgt u meer inzicht in uw eigen profiel en gedrag, en kan u van daaruit uw functioneren verbeteren en uw effectiviteit vergroten. We coachen mensen op alle niveaus in de organisatie en spreken steeds het potentieel van de betrokken persoon aan.

 

Training

We bieden trainingen op het vlak van leadership development, management development en persoonlijke effectiviteit. Training trajecten kunnen deel uitmaken van een ruimer consultancy traject, maar kunnen ook losstaand aangeboden worden.

Performance management

We ontwikkelen samen met u een op maat gemaakt prestatiemanagement systeem met heldere doelstellingen, resultaatsgebieden, competentieprofielen en evaluatiecriteria. We helpen u niet alleen met de ontwikkeling hiervan, maar ook met de implementatie.

Onze expertisedomeinen

Onze klanten

Multinationals

Overheid

Gezonheidszorg

Onderwijs

 
Testimonials

"Ik was aan het verdrinken  in een woelige zee, voor ik met jou aan de slag ging. Nu ben ik terug aan het zwemmen. Ik hoop, om tegen het einde van de coaching, ook nog de juiste richting te kunnen aanhouden."

—  Naam & bedrijf

Contact
  • LinkedIn Social Icon

KEY-consult BVBA

Vitsdam 4

2880 Bornem

BE 459 488 406

Janette Jongma

Directeur en coach

Tel 0475 97 43 77

Fax 03 889 63 72

info@key-consult.be

© door Janette Jongma